Hidegburkolás

Szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat korrekt és felelősségteljes hozzáállásunkat az eddig elvégzett munkáink és a megannyi elégedett ügyfél igazolja. Törekszünk a megrendelő elképzeléseit maradéktalanul és maximálisan megvalósítani, mert tudjuk, hogy az otthon szépsége a nyugodt és kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen kelléke.
Számunkra a fürdőszoba csempézése azt jelenti, hogy az ember a napját ott kezdi és ott is fejezi be. Számunkra egy terasz járólapozása azt jelenti, hogy a napközbeni kávézás, pihenés elengedetlen része! Egy wellness kreatív és időtálló kialakítása pozitívan befolyásolja az ott eltöltött időt. Az igényesen elkészült tárgyaló, hozzájárulhat az Ön sikeréhez.
Tudjuk, hogy a felelősségteljes burkoló munka elvégzéséhez nem elég a kreativitás, hanem elengedetlen a megfelelő jó minőségű anyagok kiválasztása és a szakszerű bedolgozása és a precíz burkolás. A megrendelőink részére ezért igyekszünk, átgondolt körültekintő rendszerajánlásokat adni a különböző hidegburkolás, -burkolási munkálatokhoz.
Teljes körűen vállaljuk belső illetve külső padló – fal csempézését, járólapozását, burkolását legyenek akár exkluzív burkolatok is.

  • A burkolatokhoz tartozó falazatok elkészítését (pl. mosdó pultok, falazott tusolók stb.).
  • Burkolatok alatti kiegyenlítéseket illetve szigetelést (tusoló, medence, terasz).
  • Repedezett aljzat helyre állítását, pl. injektálás.